Charlotte

NexusZorg 

Ik ben een van de duizendpoten bij NexusZorg; daar waar hulp nodig is vind je mijn handen al helpende! Keihard werken zit echt in mijn hele zijn. Jarenlang in de horeca werken doet dat wel met je. En het werken met mensen is iets wat mij motiveert om alles te geven wat ik in huis heb.

En ik als persoon? Een avontuurlijke nerd met steekwoorden: doorzettend, creatief, snel lerend, behulpzaam en een gezonde portie naïviteit. Verlies nooit het kind in jezelf! Ik vermaak me het liefst met dansen, reizen, Duiken, zeilen, lezen, tennis, en goed eten. Eten is zo belangrijk en kan echt magisch zijn! Eet momenten zijn écht mijn happy momenten van de dag.

 

Daarnaast heb ik altijd een fascinatie gehad voor  de ruimte. Ik studeer dan ook naast mijn werk bij NexusZorg Technische Natuurkunde/ruimtevaarttechniek. Mijn doel is om alles dat wat NexusZorg biedt (lees: familie gevoel, hard werken, gezelligheid) ook toe te kunnen passen in de techniek. Dat is nogal een uitdaging, maar die ga ik nooit uit de weg.

 

En aan alle mensen die in de zorg werken: ik vind jullie supermensen! Hoe hard jullie werken, hoe lastig het ook is… Ik heb echt tonnen respect voor jullie!

© 2018 NexusZorg - info@nexuszorg.nl - Tel:  06 11885995 - KvK: 67157750 - BTW:  NL856854037B01