top of page
Debora.png

Debora

NexusZorg Overeenkomsten | 06-11232572 | debora.arendonk@nexuszorg.nl

Hoihoi, ik ben Debora.

Zet altijd koffie voor iedereen in de ochtend. Geen goeie dag zonder een cafeïne start, met liefde gemaakt. En daarnaast ben ik altijd druk bezig met zorgen dat documenten op orde zijn van de ZorgZZPers; zonder juiste documenten geen goeie match. En ik doe nog veel meer voor NexusZorg. Ik doe altijd vanalles tegelijk, focus houden is wel mijn uitdaging, zeg maar. Alles is ook zo leuk om te doen!

En ik als persoon? Ik houd van vesten… Zie je iemand op kantoor zonder vest? Dan ben ik dat niet. En ik houd ontzettend van mijn kinderen, Vinz en Zoë. Zij zijn mijn leven, mijn hobbies, mijn vrije tijd, mijn liefde en mijn wereld. Mensen zeggen dat ik lief ben, en zacht. Vind het heerlijk om te zorgen voor anderen en me met iedereen te bemoeien. Dus ik kan me daar best in vinden!

Oh en ik wil iedereen even de tip meegeven: paprika wraps zijn echt fantastisch voor lunch! Met paturain, kipfilet, sla… hmmmm heerlijk!


Bij NexusZorg is er altijd wel iets te doen waar ik mijn aandacht in kwijt kan. Lekker lachen met collega’s terwijl er links gebeld wordt om een dienst in te vullen en rechts wordt gepraat over nieuwe partnerschappen; genieten!

bottom of page