top of page
Everlien.png

Everlien

NexusZorg Facturatie | 06 3372 3423 | facturatie@nexuszorg.nl

Hoi! Ik ben Everlien en als je ooit al een urenbriefje hebt ingeleverd of de NexusLabor app je uren hebt geregistreerd, kan ik er vrijwel zeker van zijn dat ik al een keer een factuur namens jou heb opgemaakt. Achter de schermen ben ik altijd in de weer met het kloppend maken van de administratie. Niet altijd het leukste werk, want jeetje wat worden er toch steeds meer documenten gevraagd door opdrachtgever en zelfs de wet… Maar het geeft altijd weer voldoening als ik een ZorgZZPer kan ontlasten zodat de zorg zelf steeds meer centraal komt te staan. Ik heb binnen mijn omgeving en aan eigen hand ondervonden hoe belangrijk het is dat zorg met echte aandacht gegeven kan worden. Dank aan alle ZorgZZPers die hier zorg voor dragen!

En ik als persoon? Altijd positief! Echt, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En alles wat er gebeurd heeft een reden, hoe heftig de situatie dan ook. Om dan weer lekker tot mezelf te komen pak ik de penseel en beschilder ik porseleinen objecten. Dat is mijn meditatie: mijn hoofd is daarbij rustgevend leeg. Aanrader!

 

Het werken bij NexusZorg vind ik écht dankbaar werk. Het doet ertoe. En wat een energie heeft het team! Elke keer dat er weer een uitdaging voorbij komt krijgen we het toch weer voor elkaar om daar weer sterker uit te komen.

bottom of page