Kayleigh

NexusZorg Consultant | 06 15176525 | kayleigh.termeer@nexuszorg.nl

Hoi!

Mijn naam is Kayleigh en ik ben intercedent bij NexusZorg. Dat betekent dat ik de koppeling maak tussen ZorgZZPer en de opdrachtgever. En dat doe ik met ontzettend veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ik laat niet snel los en zet alles op alles om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik weet daardoor ook al bijna alles over NexusZorg en de ZorgZZPers die bij ons zijn aangesloten. Ik heb veel ervaring in het bemiddelen voor ZorgZZPers en ik weet inmiddels hoe hectisch het kan zijn in de zorg. Ontzettend veel respect voor alle zorgverleners! Daarom heb ik het mijn taak gemaakt zoveel mogelijk te weten, zodat als jij mij belt ik je zo goed en zo snel mogelijk kan helpen.

En ik als persoon? Ben een echte doordouwer, ik zeg waar het op staat en wordt ontzettend gelukkig van mijn dochter, mijn hond en paarden. Oh, en ik kan niet tegen kietelen, maar niet doorvertellen!

 

Het bijzondere van NexusZorg vind ik het te gekke team waarmee ik werk. We zetten graag allemaal een stapje extra bij. Daar wil je toch deel van zijn!

© 2018 NexusZorg - info@nexuszorg.nl - Tel:  06 11885995 - KvK: 67157750 - BTW:  NL856854037B01