top of page

NexusZorg is er voor alle Zorg ZZP'ers, ook de gene die nieuw zijn in het ZZP veld. Daarom willen we je ook zo goed mogelijk ondersteunen in om je weg te vinden als zelfstandige. 

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag zien welke mogelijkheden er zijn in de zorg. Weet je niet goed waar je moet beginnen met alles regelen? Onze consultants werken al jaren met ZZP'ers en kunnen dus goed op werk helpen. Je kunt bij ons alles aangeven, van hoelang tot hoeveel je wil werken, onze consultants proberen altijd met je mee te denken. 

DOCUMENTEN

Om te beginnen als ZZP'ers in de zorg moeten een aantal zeker op orde zijn: zoals een VOG, Fiscale Verplichting, WKGGZ, BTW-nummer, Kamer van Koophandel-nummer en je diploma's. Sinds januari 2022 is het ook verplicht als ZZP'er in de zorg om geregistreerd te zijn in de WTZa, maar hier krijg je automatisch een uitnodiging van als je je inschrijft bij de KvK. Alle documenten die nodig zijn om je bij ons in te schrijven kan je ook vinden op deze pagina

 

ONDERSTEUNING

NexusZorg ondersteunt je verder bij het zelfstandig ondernemerschap, bijvoorbeeld bij jouw administratie. Zo houd jij meer tijd over voor je werk en krijgt de klant altijd de beste zorg. In onze visie ben jij als zelfstandig zorgverlener echt hét antwoord op de vraag naar meer service en klantgerichtheid in de steeds groter wordende markt, die ook nog eens wordt gekenmerkt door een structureel tekort aan zorgverleners.

 

ENTHOUSIAST? SCHRIJF JE IN!

Zie jij een samenwerking met NexusZorg, waarbij jij volledig zelfstandig blijft, zitten? Neem dan contact met ons op. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@nexuszorg.nl. Daarbij is het altijd goed om alvast ons aanmeldformulier in te vullen, dan hebben we gelijk al je gegevens. Daarna zullen we je uitnodigen op ons kantoor voor een intake gesprek. Wanneer je na het persoonlijk contact nóg enthousiaster bent om als zelfstandige bij ons aan de slag te  gaan, dan kun je dezelfde dag een nog een verdere kennismaking krijgen over onze manier van werken.

En wie weet gaan we daarna met elkaar een zorgzame toekomst tegemoet! 

ALLES OP EEN RIJTJE

Wil je als nieuwe ZZP'er beginnen en weet je niet goed waar je moet beginnen? Kijk dan op de website van SoloPartners. SoloPartners biedt verzekeringen en pakketten aan waarmee jij als beginnende, maar ook als al bestaande ZZP'er goed voorbereid bent op alle onvoorziene zaken.  Daarnaast bieden ze ook veel informatie aan voor ZZP'ers over wet- en regelgeving. Voor meer informatie, klik dan op het logo hieronder. 

Starten als ZZP'er in de Zorg

bottom of page