Nienke

NexusZorg TeamCoach| 06 1511 2962 | nienke.boonstra@nexuszorg.nl

Hai, ik ben Nienke; de eerste TeamCoach die zich richt op het opstellen van zelfsturende teams bij NexusZorg. Samenwerken kan ontzettend veel opleveren, maar kan je ook voor strubbelingen zorgen. Je werkt als ZorgZZPer graag op je eigen manier, maar vaak bedien je de cliënt met een team, al is het maar als het gaat om vervanging bij ziekte of vakantie. Met plezier leg ik samen met jou de puzzel hoe jullie elkaar nog beter kunnen ondersteunen.

Voordat ik bij NexusZorg aan de slag gind ben ik coördinator geweest van de gezinshuizen (professionele pleegzorg). En elk team is eigenlijk heel goed te vergelijken met een gezin. Je hebt altijd iemand die de puber rol op zich neemt, de verzorgende moeder, of de gekke oom. Hoe verschillend dan ook, elk is door een onaanwijsbare passie verbonden met een gezamenlijk doel. En dan vind ik het prachtig om te zien dat iedereen zijn of haar eigen rol pakt waardoor een heel team naar een heel nieuw niveau kan stijgen.

Ik houd er ook van om uitdagingen aan te gaan die net buiten mijn comfortzone liggen. Ik hou van reizen en ontdekken, lekker eten, en het koken ervan vind ik ook fijn! En bergen beklimmen doe ik ook graag om fit te blijven, maar dan wel een overdekte berg, lekker warm binnen.

Ik sta klaar voor jou, je team, en voor voor een gezonde zorgsector.

Kom maar op met die uitdagingen!

© 2018 NexusZorg - info@nexuszorg.nl - Tel:  06 11885995 - KvK: 67157750 - BTW:  NL856854037B01