top of page

Een samenwerking die haar vruchten afwerpt

Een goede partner vinden om een samenwerking mee aan te gaan, kan lastig zijn. Alleen soms vind je een partner, waarbij je weet: dit zit goed. Zo ook bij Fleks. Begin dit jaar zijn Fleks en NexusZorg een samenwerking aangegaan waardoor er een combinatie van technologie, persoonlijk contact en de beste service is ontstaan.

De juiste partner

Binnen NexusZorg wordt er gestreefd naar persoonlijke benadering en een warme verbinding, wat lastig is in een wereld waar persoonlijk contact steeds meer plaats maakt voor digitalisering. NexusZorg wilde hierin een goede combinatie creëren en samen met Fleks kan dat. Technologie moet niet leidend zijn, maar ondersteunend en in Fleks zag NexusZorg de juiste partner.

Bewegingsvrijheid

Vandaag de dag werken jonge mensen vaak niet meer een langere tijd voor hetzelfde bedrijf. Ze willen flexibel zijn en verschillende competenties opbouwen. Deze verschillende behoeftes vragen om flexibiliteit van de arbeidsmarkt. Bij NexusZorg worden ZorgZZP’ers bij verschillende bedrijven ingezet om hen flexibele werktijden en werklocaties te bieden. Fleks helpt NexusZorg middels hun plansysteem. Dankzij Fleks kan NexusZorg efficiënter en eenvoudiger plannen en openstaande diensten die NexusZorg binnenkrijgt vanuit zorginstellingen, worden sneller gevuld. Ook krijgen de ZorgZZP’ers een herinnering van hun dienst, waardoor de leverbetrouwbaarheid omhoog gaat. Hierdoor ontstaat er meer vertrouwen én zijn er meer tevreden klanten.

Waardering voor partnership

NexusZorg heeft de juiste partner gevonden in Fleks en heeft al veel positieve berichten ontvangen van ZorgZZP’ers én van zorginstellingen. Er wordt waardering getoond vanuit de klanten en hierdoor weet NexusZorg zeker dat zij de juiste partnership zijn aangegaan. Niet alleen is Fleks fijn een goede partner voor NexusZorg, maar ook zeker voor andere branches. Het basisplatform kan per branche worden ingezet, maar er wordt ook ingespeeld op de specifieke behoeftes per branche. Wil je meer weten over Fleks? Lees dan hier verder!

bottom of page