top of page

Fleks App voor zorginstellingen

Als zorginstelling wil je snel kunnen schakelen bij een dreigende onderbezetting in de planning. Juist daarom is de Fleks app in het leven geroepen. Geen tijdrovende communicatie via verschillende systemen, maar korte lijntjes met je flexibele schil, bemiddelaars en uitzendbureaus. Met Fleks ben je als zorginstelling verzekerd van continuïteit en overzicht binnen één app. Wel zo handig. Ontdek alles over de Fleks app.


Benieuwd naar de Fleks App voor zorginstellingen? Neem contact op.

Fleks app: snel en centraal geregeld

Een ziektemelding binnen de organisatie of een onverwachte piek in de vraag naar zorgpersoneel? Dan heb je geen tijd te verliezen. Zeg vaarwel tegen lastige systemen, die eveneens door elkaar heen lopen, en tijdrovende communicatie. De Fleks app is een all-in integratie van de eigen medewerkers, interne flexpool, bemiddelaars en uitzendbureaus. Een gat in de planning? Maak direct een dienst aan binnen de Fleks app en zet een bericht op bij diverse partijen. Fleks zorgt voor de juiste kandidaten op basis van de gevraagde kennis, ervaring en afdeling.

Fleks: flexibiliteit en continuïteit binnen de zorginstelling

Herken je de stress? Met hoge urgentie ben je op zoek naar geschikte kandidaten om een vacante plek binnen de planning in te nemen. Dat kost veel tijd en energie, zonder dat je de garantie hebt op succes. Fleks voorziet in een centrale communicatie, waarmee we het zowel zorginstellingen als zorgmedewerkers makkelijker maken. Als zorginstelling heb je toegang tot een centrale omgeving met alle partijen die je nodig hebt (flexpool, interne medewerkers, uitzendbureaus en bemiddelaars), terwijl kandidaten zichzelf eenvoudig kunnen aanmelden voor de vacante dienst. Het gemak en de snelheid waar je vandaag de dag behoefte aan hebt.


Bron: Fleks.works

De voordelen van Fleks

Planner van een zorginstelling? Dan heb je binnen Fleks direct toegang tot de interne flex- en zzp-pool. Je ziet in één oogopslag de beschikbaarheid, activiteit, kwaliteiten contracturen. Dit maakt het mogelijk om flexwerkers proactief in te plannen of uit te nodigen voor de openstaande dienst.


Zijn er geen geschikte kandidaten beschikbaar binnen de bekende flex- en zzp-pool? Schakel dan door naar bemiddelaars en uitzendbureaus uit je netwerk. Nieuw in Fleks? Dan maak je eenvoudig een connectie aan met bemiddelaars en uitzendbureaus naar keuze. Openstaande diensten kunnen zo direct met elkaar worden gedeeld, waarna je partners de openstaande opdracht koppelen aan een geschikte zzp’er of flexwerker. Geen lastige communicatie meer via mail, telefoon of Excel; alles onder één dak.

Administratie makkelijk gemaakt

Alle administratie op een centrale plek, waar ook uitzendbureaus en bemiddelaars toegang hebben. Zo hoef je nooit meer te schakelen tussen alle verschillende systemen, en kan je overzichtelijk alle uren van flexwerkers en zzp’ers accorderen. Als zorginstelling een eigen urenregistratie? Dan kan Fleks de koppeling met de urenregistratie voor je regelen. Dat scheelt veel tijd en zorgt voor overzicht in de administratie.

Fleks App is een moderne en all-in oplossing voor zorginstellingen.

Meer weten of direct kiezen voor Fleks? Neem dan contact op met NexusZorg.

E-mail: info@nexuszorg.nl Telefoonnummer: 06 - 1188 5995

bottom of page