top of page

Genieten van de herfst door deze 5 tips

Het wordt weer kouder, de dagen donkerder en men zit het liefst binnen en dat betekent maar één ding: het is echt herfst. Naast al het harde werken, is het fijn om te kunnen genieten van deze dagen. Wie zegt dat dat namelijk niet kan? Met deze 5 tips ontspan jij binnen no-time van een kleurrijke herfstdag.


1. Maak een herfstwandeling

De ultieme ontspanning op een herfstdag is een wandeling maken door de natuur. De bladeren vallen langzaamaan van de bomen en dat zorgt voor een kleurrijke omgeving. Heerlijk om na een paar uur in de frisse lucht binnen te komen en te genieten van een kopje warme chocomelk. En ja, dit maak je met heel veel slagroom.


2. Organiseer een filmavond

Zorg voor veel kussens, verschillende lekkernijen, dekens en een aantal goede films en geniet van je avondje! Hartstikke leuk om te doen met je partner, het gezin of je huisgenoten. Woon je alleen? Vraag dan of een vriend of vriendin langskomt (op afstand) om toch een gezellige avond te hebben. Een andere optie is een online filmavond. Zorg ervoor dat iedereen tegelijkertijd op 'play' drukt of zoek een leuke film uit op de tv. Zo kijk je toch niet alleen!


3. Geniet van speciaal bier

Tijdens de herfst heb je natuurlijk de heerlijke herfstbock die je zeker moet proberen. Zodra je thuiskomt, je schoenen zijn uitgetrapt en je op de bank ploft, moet je toch even teruglopen naar de koelkast. Hier wacht namelijk je favoriete herfstbock op je. Maak een uitgebreid borrelplankje voor jou en je lief en geniet van het weekend!


4. Pak een camera en ga op pad

Tijdens herfst is het niet alleen heerlijk om een frisse neus te scheppen, maar ook om tijdens een wandeling met een camera op pad te gaan. Door de kleurrijke omgeving schiet je de mooiste foto's. Ga naar een plek waar de kans groot is om wilde dieren te spotten. Zo kun je prachtige foto's maken!


5. Bakken, bakken en nog eens bakken

Wat is er nu lekkerder dan een versgebakken appeltaart? Of een echte boerencake? Pak je favoriete bakrecept erbij en ga eens flink los met bakken. Jij blij, partner blij en kinderen blij. Woon je met huisgenoten? Dan kun je dus nog meer los gaan! Hoe meer, hoe beter.bottom of page