top of page

Gratis psychologische ondersteuning voor zorgpersoneel

Op veel plekken in Nederland zijn er mensen die zorgverleners gratis ondersteunen in deze zware tijd: van een luisterend oor bieden tot psychologische ondersteuning. Maak hier gebruik van, het is een zware tijd en het is belangrijk voor jezelf te zorgen! Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

We zijn er voor jou Wezijnervoorjou.nl is een site waarop een team van psychologen, therapeuten en coaches belangeloos hun luisterend oor aanbiedt aan mensen die werken in de vitale sectoren.

Help de helden Dit is een steunpunt in Brabant. Werknemers uit de psycho-sociale sector kunnen buddy's worden van één arts of verpleegkundige. De GGD verzorgt de telefoonlijn. Kijk op: Helpdehelden.com

Contactpunt psycho-sociale hulp ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum heeft een speciaal telefoonnummer (088- 330 5500) voor zorgprofessionals. Je kan er 7 dagen per week naartoe bellen tussen 08:30 en 21:30 uur. Aan de lijn krijg je dan gespecialiseerde psychologen die ervaring hebben met mensen die te maken krijgen met rampen en crises. Ondersteuning van GGZ Centiv, dochterorganisatie van ggz-instelling Vincent van Gogh biedt kosteloos psychologische ondersteuning aan artsen, verpleegkundigen en huisartsen in Noord- & Midden Limburg en Oost Brabant.

bottom of page