Sanne.png

Sanne

NexusZorg Consultant | 06-11186872| sanne.de.koning@nexuszorg.nl

Hoi! Ik ben dus Sanne en ik ben écht van het doorpakken. Ik sta geen moment stil, en als ik toch even stil moet zitten, dan klets ik de oren van je hoofd, want mijn geest staat nooit stil. Heerlijk! Ik doe daarom veel verschillende dingen binnen NexusZorg, ondersteun daar waar nodig. Maar het meest richt ik mij op zaken van de backoffice. Want als het aan de achterkant niet goed geregeld is kan de voorkant niet soepel lopen. Dus ik weet alles over je nodige documenten en het aanmelden van nieuwe ZorgZZPers. Als ik je ergens mee kan helpen, dan bel je maar! Het is mijn tweede natuur om mensen op hun gemak te stellen, dus laat niets je tegenhouden om een vraag voor te leggen. En ik ben niet vies van een grapje maken. Het leven is veel leuker met een lolletje tussendoor.

Dat is dus eigenlijk al best veel over mezelf. Wat ik je nog meer kan vertellen is dat ik wel echt een warm hart krijg van dieren, vooral paarden en honden.

En voor de zorg? Daar kom ik pas net om de hoek kijken. Maar ik merk dat ik het ontzettend belangrijk vind dat de zorg voor ouderen goed geregeld wordt. Daar zet ik mij voor in!