top of page

VOOR DE ZZP-er IN DE ZORG

NexusZorg is intermediair tussen zorgorganisaties en zzp-ers. Behalve bemiddeling in werk heeft NexusZorg nog veel meer voordelen voor de ZZP’er in de zorg.

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag zien welke rol wij spelen in de bemiddeling  tussen jou als zelfstandig zorgondernemer en onze klanten. Daarbij zoeken wij altijd naar dé  beste match. Jij èn de klant moeten allebei tevreden zijn. Jij kunt altijd aangeven hoeveel, bij 

wie en op welk tijdstip je wilt werken. En de klant kan kiezen voor de zorgverlener waar hij zich het prettigst bij voelt en die het beste past.

 

ONDERSTEUNING

NexusZorg ondersteunt je verder bij het zelfstandig ondernemerschap, bijvoorbeeld bij jouw administratie. Zo houd jij meer tijd over voor je werk en krijgt de klant altijd de beste zorg. In onze visie ben jij als zelfstandig zorgverlener echt hét antwoord op de vraag naar meer 

service en klantgerichtheid in de steeds groter wordende markt, die ook nog eens wordt gekenmerkt door een structureel tekort aan zorgverleners.

 

ENTHOUSIAST? KOMT LANGS! 

Zie jij een samenwerking met NexusZorg, waarbij jij volledig zelfstandig blijft, zitten? Neem dan contact met ons op. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@nexuszorg.nl. We geven je dan ook de locatie door waar je moet zijn. Wanneer je na het persoonlijk contact nóg enthousiaster bent om als zelfstandige bij ons aan de slag te  gaan, dan kun je dezelfde dag een nog een verdere kennismaking krijgen over onze manier van werken.

En wie weet gaan we daarna met elkaar een zorgzame toekomst tegemoet! 

WIJ ZOEKEN PER DIRECT

Voor opdrachtgevers in onder heel Nederland zoeken wij:.

Je levert basiszorg (ADL) en begeleiding aan cliënten op basis van in het zorgdossier vastgelegde afspraken.

Je hebt minimaal het diploma helpende, niveau 2, aangevuld met de module 302

Je levert een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de klanten aan de hand van het individuele zorg- en leefplan en de daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Je coördineert en levert een bijdrage aan de verzorging, begeleiding en welzijn van de bewoners aan de hand van het individuele zorg- en leefplan en de daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van een verpleegkundige en je draagt bij aan de verzorging- en begeleiding van de cliënten aan de hand van het individuele zorg- en leefplan.

Dialyseverpleegkundige

Je bent verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van chronisch dialyse patiënten, thuis of in een dialysecentrum.

Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige, aangevuld met specialistische vervolgopleiding tot dialyseverpleegkundige met BIG-registratie

Operatie assistent

Met jouw communicatieve vaardigheden en vakinhoudelijke kennis ga je geen uitdaging uit de weg. De mogelijkheden bij NexusZorg zijn divers en wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden. ZZP schap uiteraard ook.

Als operatieassistent zorg JIJ ervoor dat de chirurg zijn werk goed kan uitvoeren. Een andere belangrijke taak is het onderhouden van het contact met patiënt en operatieteam waarbij stressbestendigheid een eigenschap is die je beschikt.

Please reload

bottom of page